• Aanschaf wedstrijdtenue

  Vanaf seizoen 2015-2016 schaft ieder lid van TOGB Handbal zijn of haar eigen handbaltenue aan. Het wedstrijdtenue is daardoor eigendom van de speler. Het tenue is voor alle spelers van TOGB Handbal identiek. Tevens wordt er rekening gehouden met nummering van shirts binnen leeftijdscategorie├źn. Hierdoor wordt onderling meespelen eenvoudig mogelijk.

  Aanschaf

  Alle leden van TOGB handbal kunnen sportkleding en accessoires bestellen via een eigen leden omgeving bij het sportbedrijf Deventrade. De bestelde artikelen worden afgeleverd bij onze sponsor Pim Doesburg aan de kerksingel. Daar wordt de kleding eventueel ook bedrukt. Je kan dit gemakkelijk aangeven op de website van Deventrade.

  De Ledenshop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die met de kledingleverancier is afgesloten. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor TOGB. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die wij van de kledingsponsor ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor TOGB!

  Als je een bestelling afrekent in de Ledenshop, betaal je direct aan Pim Doesburg. Als de betaling is verricht, komt de bestelling binnen bij Deventrade. Onder normale omstandigheden levert Deventrade de bestelling binnen 2 werkdagen bij Pim Doesburg af. Indien je hebt aangegeven dat je bestelling bedrukt dient te worden, kan het vervolgens nog enkele dagen duren voordat je bestelling gereed is om af te halen. Je ontvangt vanzelf bericht zodra het zover is.

  Let wel op! Vanaf de C krijg je een rugnummer toegewezen! Dit nummer krijgt men via de ledenadministratie. Dus wanneer je een shirt/broek koopt en je een rugnummer wilt plaatsen vraag dit dan eerst op via de ledenadministratie!

  Prijzen

   

  De prijzen zijn geldig t/m 30 juni 2020

  shirt junior 20,99
    senior 23,99
  broekje junior 17,50
    senior 17,50
  trainingspak junior 42,49.
    senior 46,47
  tas   23,79

   

  Waarom zelf aanschaffen?

  TOGB Handbal heeft een aantal sponsoren die investeren in onze vereniging. Via de wedstrijdtenues en de optioneel aan te schaffen kleding bieden wij de sponsoren exposure zodat hun naam en merk gepromoot wordt. De sponsorgelden worden ieder jaar in de begroting van de handbal opgenomen en ingezet om doelen te verwezenlijken die in ons beleidsplan zijn opgenomen. Zowel de begroting als het beleidsplan wordt jaarlijks op de ALV gepresenteerd, zodat leden hier altijd instemming in hebben.

  Kan ik kleding ruilen of verkopen?

  Doordat het wedstrijdtenue in eigen bezit is, is het tevens mogelijk om het tenue door te verkopen wanneer dit niet meer past of je de vereniging gaat verlaten. Aan het einde van het seizoen voorzien we in een ruil- en verkoopmiddag waar je jouw tenue kunt doorverkopen binnen de vereniging.