• Nieuwsbrief mei 2020 - Hervatting training met inachtneming corona maatregelen

  Maandag 11 mei starten we weer met handbaltrainingen voor de jeugd. Iedereen t/m 18 jaar kan 1x per week trainen. Het trainingsschema vind je hier. Omdat we niet met teveel personen tegelijk willen trainen, zijn sommige teams opgedeeld in groepen. Via de coaches horen jullie voor het weekend in welke groep je bent ingedeeld. Trainers zorgen voor aangepaste trainingen voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar. We spelen geen wedstrijden.

  Alle ouders/verzorgers hebben geen toegang tot het sportpark. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training. Jonge kinderen kunnen afgezet worden bij het hek van de fietsenstalling. Dat is de enige ingang van het sportpark. De enige uitgang is het hek bij de parkeerplaats. Trainers begeleiden de jeugd naar en van het veld. De kantine blijft gesloten. Er is alleen een toilet voor noodgevallen. Daarnaast zorgen wij voor handgel en desinfecterende spray om je bal te ontsmetten. Voor alles geldt: gebruik je gezond verstand!

  Regels voor de trainingen


  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de training naar TOGB en wacht op je trainer op de daarvoor aangewezen plek. Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Kom in sportkleding en zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, zoals de trainers, begeleiders en bestuursleden.
  • Sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot trainers en andere sporters (behalve personen uit eigen huishouden).
  • Gebruik zoveel mogelijk alleen je eigen bal.
  • Neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken.
  • Ga na de training direct naar huis. Je kunt niet douchen bij TOGB.

  Algemene hygiënemaatregelen

  • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact.
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar).
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Na gebruik van een zakdoekje, gooi deze dan gelijk weg in een prullenbak.
  • Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
  • Gebruik voor en na de training handgel om je handen te ontsmetten.
  • Schud geen handen en vermijd het aanraken van je gezicht.

   

 • Hallo allemaal,

  We hopen dat het goed gaat met iedereen. We missen net als jullie waarschijnlijk het handballen en het contact met elkaar bij TOGB. 
   
  Corona-maatregelen
  Het kabinet heeft op dinsdag 21 april bekendgemaakt dat veel van de landelijke maatregelen om het coronavirus tegen te gaan na 28 april worden verlengd tot en met 19 mei. Wel mogen vanaf 29 april:
  - Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding samen buiten sporten.
  - Jongeren van 13 tot en met 18 jaar onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
   
  Voor TOGB Handbal betekent dat:
  - senioren in elk geval tot en met 19 mei niet kunnen sporten bij TOGB;
  - de kantine en kleedkamers in elk geval tot en met 19 mei gesloten blijven;
  - het SV bestuur ons gevraagd heeft na te denken over hoe we de buitensportactiviteiten voor de jeugd weer kunnen opstarten en per wanneer. Donderdagavond hebben we dit met het bestuur besproken. De Technische Commissie peilt de trainers en coaches en na afstemming met de SV horen jullie hier snel meer over.
   
  Nieuw seizoen
  Op de achtergrond zijn we ook alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief willen we graag het volgende met jullie delen.
  - Als je wilt stoppen met handbal laat dit dan voor 1 mei weten door te mailen naar ledenadministratie-handbal@togb.nl
  - Door de coronacrisis is het onduidelijk of en wanneer het jaarlijkse handbalkamp gehouden gaat worden. We nemen hier uiterlijk 1 juni een besluit over.
  - Het bestuur heeft besloten dat de algemene ledenvergadering van de afdeling Handbal te verplaatsen naar het najaar. De uitnodiging hiervan volgt later. Op 25 mei is er wel een ledenraadsvergadering van de SV om de begroting vast te stellen. 
  - Via Facebook en Instagram lieten we al weten dat onze scheidsrechters volgend jaar in een nieuw tenue te bewonderen zijn. Dit is mogelijk gemaakt door onze sponsoren, Rene Snels Tuinstylist en camper- en caravanstalling Leo van Haastert.
   
  Word vrijwilliger!
  - We zijn erg blij dat onze handbalvereniging elk jaar meer leden krijgt. Dit betekent wel dat er ook steeds meer vrijwilligers nodig zijn om alles draaiende te houden. Zo zijn we bijvoorbeeld nog op zoek naar:
  • trainers- en coaches voor diverse teams
  • leden voor de toernooicommissie. Binnen de toernooicommissie help je bijvoorbeeld met het verwerken van uitnodigingen van andere handbalverenigingen en in de toekomst wellicht het organiseren van een eigen toernooi.
  • leden die handig zijn met social media en willen helpen om bijvoorbeeld foto's en/of verslagen te maken van wedstrijden- en evenementen binnen onze handbalvereniging
  - een lid of ouder van een jeugdlid die namens de afdeling Handbal lid wil worden van de ledenraad van de SV
  Heb je interesse of vragen? Laat het ons dan weten via communicatie-handbal@togb.nl
  Het maakt overigens niet uit als je niet zoveel over handbal weet of dat je pas lid bent geworden. Extra handjes zijn altijd welkom.
   
  Handbalmasterz
  We horen vaak dat ouders nog niet precies weten welke spelregels er binnen het handbal gelden. Het lijkt ons daarom leuk om in de komende weken via Facebook en Instagram wat spelsituaties met jullie te delen. Deze spelsituaties komen uit de Handbalmasterz. Dit is de spelregelsite van het NHV. Als je het leuk vindt dan is het ook mogelijk om later je spelregelbewijs te behalen. We zijn aan het kijken of we dit centraal kunnen organiseren. Als je het leuk lijkt laat het dan weten via communicatie-handbal@togb.nl. Als je al wat langer handbalt dan zijn er zeker ook spelsituaties waarvan je het antwoord denkt te weten maar de spelregels soms net iets anders zeggen. We zijn benieuwd!

  In de volgende nieuwsbrief hopen we meer te kunnen vertellen over de teamindeling en de start van het nieuwe seizoen.
  Hopelijk tot snel op het handbalveld!

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur
  Sander van Eersel
 • Nieuwsbrief december 2019

  De nieuwsbrief is er weer. Dit keer in een iets andere vorm! Alle leden hebben een mail ontvangen met een link naar de nieuwsbrief op deze website. Mocht dit niet het geval zijn meldt je dan aan via communicatie-handbal@togb.nl

   

 • Archief nieuwsbrieven
 • nieuwsbrief oktober 2019

  Nieuwsbrief togb handbal oktober 2019

   

   

   

   

  nieuwsbrief juli 2019

  nieuwsbrief togb handbal juli 2019