• Vrijwilligers

 • TOGB Handbal groeit en dat is hartstikke tof, maar het betekent ook steeds meer werk. De huidige vrijwilligers krijgen steeds meer taken. Dat moeten we eigenlijk beter verdelen. Dan blijft het voor iedereen leuk om te doen.
   
  We zoeken nog mensen voor de onderstaande taken!
   
  Je kunt je gemakkelijk aanmelden via dit aanvraagformulier. Heb je nog vragen of twijfel je nog een beetje mail ons dan gerust op handbal@togb.nl
 • Gezocht: Vrijwilligers Sponsorcommissie

 • Bij TOGB Handbal zijn we erg blij met onze sponsors. Onze sponsors zorgen ervoor dat we elke week onze wedstrijden kunnen spelen en nog heel veel andere activiteiten kunnen organiseren. Lijkt het je leuk om bedrijven te benaderen en contacten met sponsoren te onderhouden dan is dit echt een hele leuke (en belangrijke) taak die je voor TOGB Handbal kunt vervullen.

  Je werkt nauw samen met andere leden uit de sponsorcommissie in de Business Club TOGB (BCT). Je staat er dus nooit alleen voor! Ben je geintresseerd en wil je meer informatie dan kun je altijd Kim van Rutten contacten op 06-18888515.

 • GEZOCHT: Toernooi coördinator(en)

  Vind jij het leuk om toernooien te coördineren of te organiseren? Wil jij voor toernooien graag het aanspreekpunt zijn binnen TOGB Handbal? Wij krijgen regelmatig uitnodigingen binnen om toernooien te bezoeken voor zowel onze jongste als oudste leden. Dit zijn toernooien in binnen- en buitenland. Wij zoeken iemand die de leukste toernooien eruit vist en teams enthousiast benadert om
  mee te doen aan een van deze toernooien.
   
  Als het jou leuk lijkt om zelf een toernooi te organiseren, dan is dat ook mogelijk. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen, want er is altijd iemand die met jou wil mee denken of als je iemand weet waar je het samen mee kan doen, dan is dat helemaal mooi. 
 • GEZOCHT: Evenementen coördinator(en)

  Lijkt het jou leuk om activiteiten en evenementen te organiseren? Wij zoeken mensen die het leuk vinden om voor onze vereniging de leukste en gekste evenementen te organiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de seizoen opening of seizoen afsluiting of een leuke disco voor de oudste jeugdleden. Maar ook de Grote Clubactie is een jaarlijkse activiteit die we organiseren.

  Binnen de SV is er ook een activiteitencommissie, de Neven Activiteiten Commissie. Misschien kunnen jullie daarbij aansluiten voor bijvoorbeeld de Sinterklaasviering. Maar ook samen met de voetbal kunnen de leukste evenementen tot stand komen. 

 • GEZOCHT: Ledenwerving coördinator(en)

  Wil jij de vereniging nog groter maken en vind je het leuk om kinderen te enthousiasmeren? Dan zijn we op zoek naar jou! Ondanks dat we groeien, is er altijd ruimte voor meer kinderen. Vooral jonge nieuwe leden ontvangen we graag.
  Wij zoeken mensen die het leuk vinden om leden te werven en kinderen enthousiast te maken voor het handbal spelletje.
   
 • GEZOCHT: Scheidsrechters

  Elke week worden er veel thuiswedstrijden bij TOGB gespeeld. Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. 

  Misschien vraag je je af waarom we scheidsrechters zoeken terwijl veel van de wedstrijden door onze jeugdscheidsrechters worden gefloten. Dat klopt inderdaad. We zetten jeugdscheidsrechters in voor wedstrijden van de F&E ploegen. Vanaf de D gaat het spel sneller en wordt het spel ook fysieker. Het is dan vooral een kwestie van 'durven' fluiten. Daarom zijn wel ook altijd op zoek naar wat oudere scheidsrechters mét maar zeker ook zonder ervaring!

  Je hoeft niet bang te zijn dat je de spelregels niet goed kent. We hebben een vaste kern van begeleiders die je helpen bij het fluiten. Bovendien kan je altijd een cursus volgen om de spelregels snel onder de knie te krijgen. Schoom niet en meld je dus snel aan via scheidsrechterzaken-handbal@togb.nl

  Heb je vragen over het fluiten van wedstrijden laat het ons dan gerust weten! We zien je hopelijk snel op het handbalveld!

 • Vrijwilliger worden, is dat iets voor mij?

 • Als wij zelf mensen benaderen dan horen we vaak 'maar ik heb helemaal geen verstand van handbal' of 'ik wil het we doen, maar met iemand samen'. Dat snappen wij goed. Binnen onze club zijn er altijd mensen die je op weg willen helpen en waar je terecht kunt met vragen. Daarnaast kun je bijna alle taken met z'n tweeën of drieën  doen. Laat je hier dus zeker niet weerhouden? Twijfel je nog een beetje of heb je vragen, stel ze gerust via handbal@togb.nl