• TOGB is een vooruitstrevende omni-sportvereniging in Lansingerland met een sterke samenwerking tussen de verschillende afdelingen. We zijn als club gastvrij en hebben een lokaal karakter. We bieden verschillende sporten aan in een representatieve en veilige accommodatie. TOGB is voor kinderen en volwassenen een ontmoetingsplaats waar prestatie- en breedtesport hand in hand gaan, waar normen en waarden gelden en waar iedereen plezier heeft met elkaar, zowel binnen als buiten het sportveld.

   

  Ben je een teamspeler en kun je goed communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Voor het bestuur van de sportvereniging TOGB zoeken wij een:


  bestuurslid Communicatie

   

  Sportvereniging TOGB timmert op allerlei fronten aan de weg; qua sport maar ook daarbuiten. Zo werken we hard aan het verduurzamen van onze accommodatie, het moderniseren van de kantine en het aantrekkelijker maken van het assortiment.

  Daarnaast wil SV TOGB een hechte omni-sportvereniging zijn. Alle leden en vrijwilligers maar ook ouders en verzorgers van jeugdleden dragen hun steentje bij aan het functioneren en het verder ontwikkelen van de vereniging.

  Aan de communicatie met en tussen al deze betrokkenen willen we meer aandacht besteden. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiast iemand die zich hiervoor wil inzetten.

  Communicatie

  De communicatie betreft zowel de communicatie van (de activiteiten van) het SV bestuur als het samen met de afdelingen vormgeven van het communicatiebeleid van de vereniging. Denk daarbij aan onze gezamenlijke keuzes voor de inzet van verschillende interne en externe communicatiemiddelen, onze presentatie online en offline en de huisstijl.

  SV bestuur

  Het bestuur van de sportvereniging bestaat uit de voorzitters van de afdelingen voetbal, handbal, tennis, biljart en accommodatiezaken, de secretaris, penningmeester en voorzitter. De afdelingsvoorzitters zijn primair verantwoordelijk voor de besturing van hun afdeling. De penningmeester, secretaris en voorzitter van de SV vormen het dagelijks bestuur van de vereniging. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de besturing van de sportvereniging als geheel.

   Interesse?

  Je hebt alle ruimte om deze functie zelf verder in te vullen. Qua tijdbeslag moet je denken aan één vergadering per maand en daarbuiten zo’n 2 - 4 uur per week. Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan en ons bestuur te versterken? Neem dan contact op met voorzitter Wim Saris voor een oriënterend gesprek via secretaris@togb.nl