• Beste leden, 

  Hierbij een update van het SV bestuur over het Corona virus.

  Inmiddels is bekend dat de KNVB en de NHV hebben besloten de amateurcompetities niet meer te hervatten. Het tennisseizoen is nog niet eens opgestart en ook de biljart activiteiten liggen stil.  De maatregelen van het kabinet zijn verlengd, in elk geval tot en met 28 april. 

   Voor TOGB betekent dat:

  • Er kan tot en met 28 april niet gesport worden bij TOGB. 

  • Alle extra activiteiten die gepland stonden voor de maand mei zijn geannuleerd. Dit geldt oa voor de familiedag. 

  • De internationale jeugdtoernooien (ING BCT en KIDS UNLIMITED) gaan dit jaar niet door.

  • Het F-kamp zal dit jaar geen doorgang vinden

  • Het clubhuis blijft in elk geval tot eind april gesloten

  • Het sportpark blijf afgesloten. We blijven iedereen vragen dit te respecteren. Samen met de gemeente wordt er gehandhaafd  

  Het stilleggen van het sportseizoen betekent dat we een fors deel van onze kantine inkomsten mislopen. Dat zal betekenen dat we dit jaar een negatief resultaat gaan boeken. Wij verwachten dit te kunnen opvangen maar proberen dit tekort uiteraard waar mogelijk te beperken. Desondanks heeft het bestuur besloten om de vrijwilligersvergoedingen en salarissen voor de rest van het lopende seizoen door te betalen. Zo geven ook wij invulling aan de oproep van het kabinet om te zorgen dat iedereen deze moeilijke tijd doorkomt. Een stukje solidariteit naar deze mensen waarvan we hopen dat ze zich volgend seizoen ook weer voor TOGB willen inzetten. Daar staat tegenover dat we geen contributies gaan restitueren. Dat is een stukje solidariteit die wij van onze leden vragen. 

  Wij vinden het enorm vervelend dat we onze leden geen volledig sportseizoen kunnen bieden. We zijn aan het nadenken hoe we dit kunnen compenseren als er weer gesport mag worden. Denk hierbij aan trainingen, oefenwedstrijden, clinics of een onderling toernooi. Uiteraard binnen de mogelijkheden van de dan beschikbare veldruimte. 

  Om toch nog een beetje vrolijk nieuws te kunnen brengen kunnen we jullie mededelen dat de dakbedekking van de kantine inmiddels is vernieuwd. Er is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het installeren van de zonnepanelen. En op veld vier zal dit jaar het kunstgras worden vernieuwd.

  Wij missen het verenigingsleven, dat zal jullie niet anders vergaan. Zodra dat weer mogelijk en verantwoord is gaan we de vereniging weer opstarten. We kunnen niet wachten. Maar tot die tijd vragen we een ieder om de maatregelen van het kabinet strikt in acht te nemen. Blijf zo veel mogelijk thuis, was je handen en houd 1,5 meter afstand. Juist als het straks mooi weer wordt. Des te sneller zijn we hier doorheen. Ook zo laten wij TOGB’ers onze maatschappelijke verantwoordelijkheid  zien. 

  Ondanks de bijzondere omstandigheden wensen we jullie fijne paasdagen. Blijf gezond en “let op elkaar” 

  Hopelijk tot gauw,

  Het SV Bestuur

  Suzan, Marijke, Andy, Harry, Kees, Robin, Tim en Wim