• TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster!

  19 apr 2024
 • TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster!

  Op een mooie woensdagochtend, 17 april, bracht TOGB Handbal een onvergetelijke ervaring naar de jonge leerlingen van groep 1 en 2 van De Poolster in Berkel en Rodenrijs. Met maar liefst vijf klassen vol enthousiaste kinderen werd het schoolplein omgetoverd tot een handbalparadijs.

  Elke klas werd meegenomen bij de diverse handbaloefeningen waarbij ze zich konden uitleven in diverse handbalgerelateerde oefeningen. Gooien, mikken, vangen - alle essentiële vaardigheden van het handbalspel kwamen aan bod. Maar bovenal stond het plezier van de kinderen centraal.

  Zelfs de sporadische buitjes konden de pret niet bederven. Het samenspel van lachende gezichten en bevlogen handbalacties creëerde een warme en mooie sfeer die de hele ochtend aanhield.

  Het was een waardevolle en geslaagde ochtend, waarin niet alleen handbalvaardigheden werden ontwikkeld, maar ook het plezier in sport werd benadrukt bij de kinderen.

  Lees je dit bericht en wil je ook zo'n fantastische ervaring op jouw school beleven? Aarzel dan niet en neem contact op via secretaris-handbal@togb.nl.

  TOGB Handbal staat klaar om nog meer handbalplezier te verspreiden!

 • TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster! TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster! 1 TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster! 2

  TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster! 3 TOGB Handbal verspreidt handbalplezier bij De Poolster! 4