• Op 26 oktober 2019  trapt draaitafel tovenaar Chris Deluxe (bekend van de de verrückte halbe stunde op Radio 538 en SLAM FM) de grande finale van het TOGB 90 jubileum af! Zijn unieke stijl van draaien is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar razendsnel af in verschillende genres af.

  https://www.538.nl/die-verrueckte-mix/daar-is-ie-weer-die-verrueckte-mix

  DAREDEVILS! 

  Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt in de Vermeulen hal door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap,  zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

  https://www.youtube.com/watch?v=bT0QGti5OSg

  Jij bent er toch ook bij?! 
  Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. OP is dan ook echt OP! Koop snel je kaarten, zodat je dit TOGB feest van het jaar niet mist. Let op: het feest is voor 18 jaar en ouder.

  De kantine in een nieuw jasje
  De opbrengst van alle feest activiteiten tijdens het jubileumjaar komen ten goede aan het opknappen en herinrichten van onze kantine. Ook de opbrengst van dit feest draagt daar aan bij. Houd www.togb.nl/jubileum in de gaten voor meer informatie, of volg ons op Facebook en Instagram.

  Ring The Alarm! Party Time