• Een aantal leden had al op ons nieuw veld kunnen spelen, maar op zaterdag 16 september 2023 vond de officiĆ«le opening plaats! Burgemeester Pieter van de Stadt en zijn dochter Livia, die zelf ook handbalt bij TOGB, verrichtten samen de openingshandeling. Dit was een bijzondere gelegenheid! Als vereniging zijn we blij en trots dat we elk weekend op zo'n fantastische plek mogen handballen. Dankzij het nieuwe buitenveld is onze accommodatie nu helemaal af! We kijken ernaar uit om nog vele jaren van handbal bij TOGB te genieten!

   

   

  Na de formele opening was er voor de jongere leden een fantastische clinic, gegeven door Ricardo Clarijs, de assistent-bondscoach van het Nederlandse dameshandbalteam. Samen met twee speelsters van oranje werden in drie verschillende groepen allerlei spelvormen getraind en natuurlijk werd er heeeeel veel gelachen!

   

  Opening nieuwe handbalveld 16 september 2023 4

  Opening nieuwe handbalveld 16 september 2023 7

  Opening nieuwe handbalveld 16 september 2023 8

   

  Opening nieuwe handbalveld 16 september 2023 5

  Na de clinic was het uiteraard tijd voor wat lekkers! Veel van de jonge spelers en speelsters hadden 's-ochtenda al een wedstrijd gespeeld, dus de frietjes en een verfrissend drankje waren meer dan welkom! De dag werd afgerond met een demonstratiewedstrijd tussen TOGB A1 en DIOS A1. In een sporthal die tot de nok toe gevuld was, konden toeschouwers genieten van een leuke wedstrijd!

   

  Opening nieuwe handbalveld 16 september 2023 6

  Bij TOGB Handbal staan sportiviteit, prestatie en gezelligheid centraal. Daarom konden onze sponsoren na de wedstrijden genieten van een hapje en een drankje. We zeggen het wel vaker, maar de steun van onze sponsoren is cruciaal; zij maken het mogelijk dat we elke week kunnen genieten van onze handbalsport!