• Met 2 bussen vertrokken wij vrijdag om 18.00 uur richting het kamphuis ’T Campvelt. Hier werd iedereen opgewacht door de circusdompteur en zijn tijgers. Het thema dit jaar was namelijk “het circus”. De kinderen en begeleiding hadden de meest leuke outfits meegenomen. Bij aankomst werden de groepjes gevormd. Ieder groepje verzon een eigen naam voor de groep en uiteraard een bijbehorende yell zoals we die natuurlijk bij de handbal kennen.

  ’s Avonds hebben we het fotospel circemons (Pokémons) vangen gespeeld. Later op de avond moest er nog een heuse moord opgelost worden bij het moordspel. De dader werd later op de avond nog gearresteerd. Wat bleek? Het was trainer Pieter die de moord had gepleegd met behulp van een…ja inderdaad, een tennisracket. De spanning was dus aardig opgevoerd deze avond. Voor degenen die nog niet moe waren (en nog durfden) werd een dropping georganiseerd. De dag werd afgesloten met leuke liedjes die door Sanne begeleid werden op gitaar.

  De volgende dag begon om 9:00u met de ochtendgymnastiek o.l.v. Esther en Kim. Iedereen zat dus fris en fruitig aan het ontbijt. In de ochtend stonden er weer leuke spelletjes op het programma en is de kennis getest met het spel “Test je Kennis” (whats in the name).
  Omdat het toch wel erg heet was deze zaterdag hebben we de planning omgegooid en zijn we lekker in de weer geweest met leuke waterspelletjes waaronder het ijsklontjes spel.

  Om 18.30 uur kwam de frietkar die onze buikjes vulden tot we genoeg hadden. Transportbedrijf P.A. Post bedankt voor het sponsoren van het vervoer vanuit Berkel. Helemaal top!
  Na een verkoelende douche stond de casinoavond op het programma. Voor sommigen was het wel genoeg en gingen degenen die moe waren, lekker slapen. Voor de echte waaghalzen was er nog een spooktocht. Wat er zich allemaal afspeelde in het bos weten we niet precies maar het gegil was van heinde en ver te horen. Nog even lekker chillen/slapen op de kamer, maar toen was het ook echt tijd om lekker te gaan slapen. De leiding moest nog wel even bijkomen van het dagje en besloot daarom nog een pub quiz te doen. Loesje is met haar team op de 1ste plek geëindigd.

  De zondag begon weer traditioneel met de ochtendgymnastiek gevolgd door een lekker ontbijtje. Anders dan andere jaren hebben we de ‘Bonte Ochtend’ in onze circuspiste gedaan. We konden dit nog steeds lekker buiten doen want het was echt heerlijk weer het gehele weekend. Na de koffie en drink pauze begonnen we met het volgende spel ‘’wie is de clown’’, uiteraard naar “wie is de mol”!! De kookstaf Silvia en Lisette maakten intussen de voorbereidingen voor een lekker broodje hamburger.

  Het weekend werd afgesloten met het spel ‘levend’ stratego. Dit jaar bestond het rode draadspel uit onderlinge handbalwedstrijdjes en het spel BEER/MUG/ZALM. De ‘Pinkstars’ mochten zich de winnaars van 2019 noemen.

  Alle kinderen en begeleiders bedankt voor een zeer geslaagd handbalkamp!!! Graag tot volgend jaar!!!