• Over nog iets meer dan een maand is het dan zover! het Feest met een Gouden Randje: de Finale! Na een hele lange bomvolle feestelijke zomer in Lansingerland gaan we weer richting de herfst en koude winter maanden (brrrrrrrrrr). Om het prachtige festivalseizoen een laatste eer te bewijzen, goed opgewarmd de winter maanden in te gaan en vooral een fantastisch 90 jarig TOGB jubileum jaar af te sluiten zetten we op 26 oktober nog één keer onze eigen Vermeulen hal op zijn kop met een knaller van een fuif!  (dit keer zonder de  piepende oortjes want ook aan de kwaliteit van het geluid is gedacht!)

    Geen gedoe want je trekt gewoon weer je pakje van vorig jaar uit de kast. Dresscode Black & Gold en wij zorgen voor de rest met een super toffe line up!  Om 21.00 uur smelt Chris Deluxe (bekend van Die Verrückte op radio 538) de lekkerste hits aan elkaar zoals je iedere vrijdag van Chris gewend bent op de radio...We zijn er nog niet!  Wat dacht je van coverband de Daredevils!

    Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt in de Vermeulen hal door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Ook zo genoten van The Dirty Daddies tijdens Landsigerland Live?! Dan moet de Daredevils ongetwijfeld ook op je wishlist hebben staan!

    Koop snel de laatste kaarten gemakkelijk en snel via onderstaande link!

    https://www.eventbrite.nl/e/tickets-togb-90-jaar-een-feest-met-een-gouden-randje-de-finale-65369448781