• Voorstellen is eigenlijk niet nodig. SVS Salads is al geruime tijd sponsor van TOGB Handbal. Onlangs is de sponsorovereenkomst weer met 3 jaar verlengd! Voor degene die SVS Salads B.V. nog niet kennen, bij deze een kleine introductie. Namens TOGB Handbal dank voor jullie steun! 

    SVS Salads bv is een exporteur van groente en fruit, gevestigd in Berkel & Rodenrijs. Wij zijn in 2012 begonnen, en wij hebben ons vanaf de start gespecialiseerd in Nederlandse kasgroente en overzees fruit. Dagelijks vinden onze producten hun weg naar klanten in alle uithoeken van Europa. Daarbij staan kwaliteit en flexibiliteit voorop. Voor onze klanten, leveranciers en telers zijn wij in de afgelopen 10 jaren een goede en betrouwbare partner gebleken.

    SVS Salads is een kleine no-nonsense organisatie, met korte directe lijnen. Vandaag bestellen, is de volgende dag leveren. De meeste klanten zijn retailorganisaties die exclusiviteit en transparantie erg op prijs stellen. Anders dan andere bedrijven opereren wij dus graag onder de radar, en doen wij weinig aan zichtbare marketing.