• Aanvullende maatregelen ivm Corona

  Bij de afdeling voetbal zijn twee spelers en één staflid van verschillende jeugdteams positief getest op corona. Het bestuur heeft daarom, in overleg met de GGD, besloten aanvullende maatregelen te treffen. Voor ons als bestuur staat de veiligheid en gezondheid van onze spelers, trainers, begeleiders, vrijwilligers en bezoekers op de 1e plaats. Vervolgens doen wij vanuit dat uitgangspunt onze uiterste best om onze leden te kunnen laten sporten. Alle andere zaken, zoals kantineomzet en gezelligheid in kantine en kleedkamers, zijn op dit moment voor ons van ondergeschikt belang!

  Voor de handbal betekent dit concreet dat de volgende maatregelen zijn toegevoegd aan het reeds bestaande Protocol verantwoord sporten & gebruik accommodatie:
  * Voor het vervoer naar en van uitwedstrijden geldt, dat alle inzittenden verplicht zijn een mondkapje te dragen;
  *in lijn met de voetbal dienen de kleedkamers zo weinig mogelijk gebruikt te worden. Alle jeugdteams t/m B1 kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers. Dus thuis omkleden en douchen. Dit geldt zowel voor wedstrijden als voor trainingen. Dames A1 en senioren kunnen wel gebruik maken van de kleedkamers.

  Wij snappen als bestuur, dat deze maatregelen wellicht niet door iedereen met gejuich ontvangen zullen worden, maar nogmaals: de gezondheid van ons allen moet bovenaan staan en voorkomen is beter dan genezen!

  Mocht je vragen hebben neem dan contact op via communicatie-handbal@togb.nl

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur